Zahvala Mojce Gayen iz Kalkute

Pred časom smo v društvu Operando odprli donacijski račun za šolo Piali Ashar Alo, ki jo vodita Mojca in Anup Gayen na obrobju Kalkute, v Indiji. Po končani dobrodelni akciji smo denar uspešno nakazali v Indijo. Mojca in Anup sta zbrane donacije že uporabila za tiste potrebe, ki so v tem času najpomembnejše. 

Mojca se nam je javila z zahvalo, namenjeno posebej vam, ki ste prispevali donacijo za ta namen:

Ob tej priložnosti bi si želela zahvaliti vsem, ki podpirate Operando in posebna zahvala tistim, ki ste podprli naš projekt v Indiji. Z donacijami, ki ste jih darovali, ste pomagali skoraj 200 dekletom, ki hodijo v našo osnovno šolo. 

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Če me vprašate, zakaj je naša šola posebna in drugačna od državne, naj vam odgovorim, da zato ker se trudimo, da za otroke poskrbimo celostno. Skupaj z njimi ustvarjamo prostor, ki je toplo domač, kjer so svobodni, da se igrajo in učijo v tempu, ki je prilagojen njihovim sposobnostim. 

Takole so se tudi osebno zahvalile učenke Piali Ashar Alo. Fotografija: Mojca Gayen

Učenci dobijo veliko individualne pomoči in vzpodbude, kar je bistvenega pomena prav za otroke, ki prihajajo iz revnih, razbitih družin, kjer izobrazba deklic ne pomeni veliko, če sploh kaj. 

Pomagali ste mladim glasbenicam, ki se učijo igranja na različne glasbene inštrumente. Pomagali ste malim predšolskim otrokom, ki se učijo ustvarjati z različnimi preprostimi materiali. Pomagali ste mladim umetnicam, ki ustvarjajo čudovite likovne umetnine. Pomagali ste našim dekletom, ki so prav vse nadarjene plesalke, da se učijo različnih zvrsti plesa. Pomagali ste nam pri nakupu novih knjig, ki bodo obogatile našo šolsko knjižnico, in učencem omogočile graditi bralno kulturo. 

Pomagali ste mladim vaškim študentkam, ki se učijo uporabljati računalnik in pogovorno angleščino. Pomagali ste mladim in malo starejšim mamicam, ki se učijo šiviljstva in kozmetičarstva. 

Naš cilj je trajnostni razvoj, ki pa je mogoč samo, ko mladi generaciji z osvajanjem različnih znanj in spretnosti omogočimo, da razvijejo notranji čustveni-socialni-duhovni pogum in tako postanejo nosilci sprememb v svoji skupnosti

Prispevali ste tudi za nakup močnejšega motorja, ki ga potrebujemo za črpanje pitne vode. Pomagali ste nam pri razdeljevanju osnovnih živil ter higienskih artiklov našim otrokom in njihovim družinam. 

Hvala, ker nam stojite ob strani. Naj vam Bog bogato povrne tisto, kar tako radodarno delite z nami.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja