Molitev za večjo povezanost med bližnjimi

Moj Stvarnik,

obdaril si me z enkratnimi osebami, ki v moje življenje prinašajo veselje, luč in ga osmišljajo. Hvala za dragocene odnose, ki so se spletli med nami, za kar sem Ti hvaležen. 

Prosim za vodstvo, da bi zmogel poglobiti vezi z vsemi osebami, ki so del mojega kroga in življenja v tem času. Podeli mi milost, da bom ljubeče in uspešno komuniciral z njimi. 

ZAČNITE DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli kratko jutranjo molitev – BREZPLAČNO!

Naj bom v svojem izražanju iskren in jasen. Pomagaj mi, da bom odkrito delil svoje misli in občutke, hkrati pa vsakega poslušal z odprtim srcem in ga sprejel v različnosti. 

Pomagaj mi, da bom napredoval v zmožnosti poslušati. Še posebej Te prosim, da bi postal bolj empatičen in v odnose vnesel več razumevanja, potrpežljivosti in sočutja.

Pomagaj mi soustvarjati okolje in varen prostor, v katerih bo lahko cvetela ljubezen in vzajemnost med nami. 

Ti, ki si trdna Skala, naj se ob Tebi vadim v zanesljivosti in doslednosti. Naj moja dejanja povedo več kot besede in naj ne prelamljam obljub, ki sem jih dal drugim. Uči me izpolnjevati dogovore in zaveze, saj si želim, da bi bil človek dejanj. 

Odpri mi srce, da bom svojim najdražjim namenil najboljše trenutke in si zanje vzel dovolj časa, da bodo lahko naši odnosi cveteli. 

Naj najdemo veselje v skupnih dejavnostih. Takšnih, ki ustvarjajo trajne spomine in krepijo vezi, ki nas povezujejo. Poveži naša srca na globlji ravni in obnavljaj našo medsebojno naklonjenost in ljubezen.

Gospod, daj, da bi cenil edinstvenost vsakega odnosa in osebe. Naj praznujem ob lepoti, ki je v naši raznolikosti in unikatnosti.

Amen.

Delite s prijatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja