Molitev za finančni blagoslov

Dragi Oče, hvala, ker me ljubiš tako močno, da si dal svojega ljubljenega sina zame za odkupnino. Po njegovi daritvi sem tudi sama postala tvoja posvojena hčerka in dedinja vseh blagoslovov, ki si jih pripravil za ljudi. 

Hvala Oče, ker vedno skrbiš zame in si mi to tolikokrat pokazal v manjših in večjih posegih; tudi z novimi priložnostmi za delo in z nepričakovanimi darili, ki so mi pomagali, da sem bila preskrbljena z vsem, kar sem potrebovala.

Vedno prihajam predte, da bi Te častila in slavila. V trenutkih, ko mi je lepo in trenutkih, ko bi me lahko premagali stiska, strahovi in negotovost. Želim si biti vedno v edinosti s Teboj: 

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Slavim Gospoda, ki mi svetuje,
tudi ponoči me opominja moje srce.
Vedno postavljam predse Gospoda;
ker je na moji desnici, ne bom omahnil.

Ps 16,7-8

Tako Ti danes izročam vse, kar premorem: moje znanje, zmožnosti, sposobnosti in tudi moje finančno stanje, da ga obnoviš po svoji ljubezni do mene. Nadgradi moje znanje in vedenje, tisto, kar najbolj potrebujem, da se naučim biti še boljša oskrbnica tega, kar mi daješ v posest. 

Nič Ti ni tako pomembno kot to, da prebivam varno in v Tvoji ljubezni, zato tudi skrbiš za vsako podrobnost v mojem življenju – za obleko, za stvari, ki jih potrebujem, delo, s katerim me utrjuješ v poslanstvu, ki si mi ga dal, streho nad glavo. Hvala, ker mi daješ možnost za počitek in stvari, ki me notranje nahranijo, razveselijo, po katerih lahko spoznavam Tvojo veličino in obilje. 

Ti praviš, da naj ne skrbimo kaj bomo jedli, kaj bomo pili in kaj bomo oblekli, ker že Ti skrbiš za nas (Mt 6, 25-33). Želiš, da so vsi računi, ki so bistveni v mojem življenju plačani, da živim brez dolgov in da sem svobodna.

Poznaš vse moje nakupovalne navade in veš že za vse nepričakovane izdatke, ki jih bom imela v prihodnje. Oče, želim se predati Tvoji oskrbi in zaupam, da kljub kratkotrajnemu pomanjkanju lahko narediš, da mi ne bo nič primanjkovalo sleherni dan mojega življenja. 

Tako kot je mati Marija posredovala v kani Galilejski, da je Jezus spremenil vodo v vino in s svojim velikodušnim darom obdaril vse navzoče ter rešil zagato ženina (Jn 2,1-11), tako tudi danes sama prosim Tvojega sina, da bi posegel, ko pridejo trenutki, ko imam večje izdatke ali nepričakovane račune. Gospod, hvala za Tvoje čudovite čudeže že vnaprej.

Gospod, pomagaj mi vzpostaviti zdrav odnos do denarja, da bom lahko svobodno sprejemala najbolj smiselne in modre odločitve in iskala priložnosti, ki bodo tudi Tebi všeč.

Oče, pošlji Svetega Duha, da mi da duha preudarnosti in me varuje me pred prenagljenimi odločitvami, pred pohlepom, kompulzivnimi in nepotrebnimi nakupi, pred ljudmi, ki bi mi lahko finančno škodovali.  

Preobrazi moje srce in ga varuj pred kakršnimi koli šibkosti, tudi pred tem, da ne bi izpolnjevala Tvoje želje: 

“Prinesite vso desetino v zakladnico, da bo zaloga v moji hiši, in preizkusite me s tem, govori Gospod nad vojskami, če vam tedaj ne odprem zapornic neba in ne izlijem na vas blagoslova do preobilja! Zadržal vam bom požiralca, da vam ne pokonča sadu zemlje, in tudi trta na polju ne bo jalova, govori Gospod nad vojskami. In vsi narodi vas bodo blagrovali, ker boste dežela ugodja, govori Gospod nad vojskami.«

Mal 3,10-12

Oče, Ti si Bog obilja in pravočasne preskrbe. Popolnoma Ti zaupam in polagam v Tvojo skrb moje finančno stanje. Tako kot je Jezus nahranil celo množico (Mt 14,15-21), verjamem, da lahko posežeš in zadostiš tudi mojim potrebam. Gospod, okrepi mojo vero in utrdi moje zaupanje vate tudi na finančnem področju. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja