Molitev za delo

Gospod, prosim te za novo delo. Pripelji me v spodbudno okolje, kjer bom lahko napredoval v svojih veščinah, in tudi v osebni rasti. 

Oče, pokaži mi, kako lahko svoje znanje in moči usmerim, da bom ustvarjal in delal v Tvojo slavo. Gospod, Ti me učiš z delom in v vsakdanjiku življenjskih modrosti. Tako kot si Mojzesu razkril svoj načrt z Becalelom, da je lahko opravil svoje delo odlično, tako te prosim, naj tudi zame velja:

“Napolnil sem ga z Božjim duhom, z modrostjo, razumnostjo in vednostjo za vsakršno delo.”

2 Mz 31,3

Gospod, daj, da bom dober in zanesljiv sodelavec, ki se ne bo bal novih izzivov, in bom hkrati soustvarjalec dobrega delovnega okolja. Jezus, daj, da bi sodelavci vedno našli v meni človeka, ki zna spodbujati, svetovati in je dober prijatelj. 

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Jezus, hvala, ker si Ti Bog obilja in imaš zame pripravljeno pošteno plačilo za moje delo. Hvala, ker me oskrbuješ z vsem, kar potrebujem za življenje. 

Gospod, pomagaj mi, da bom pri delu vedno varoval Tvoje stvarstvo in sprejemal odločitve, ki ne bodo nikomur v škodo. 

Oče, hvala, ker v delu lahko odkrivam svoje talente (Mt 25, 14-17) in me po njem učiš potrpežljivosti. Še posebej takrat, ko sprejemam naloge, ki niso po mojem okusu. Tako rastem v globinah, ki jih sam ne bi nikoli dosegel. 

Hvala, ker me usposabljaš, da sem po ponižnosti zmeraj bolj podoben Tebi in Tvojemu zemeljskemu očetu Jožefu. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja