VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

Prišel sem, da bi imeli zivljenje

Gospod, hvala ti za izobilje

Molitev odlomka Jn 10,10

Gospod hvala, da v svojem življenju lahko okušamo besede:

Jaz sem prišel, da bi imeli življenje in ga imeli v obilju.

Hvala ti, da nam odpiraš oči, da lahko vidimo, kako deluješ in koliko dobrega nam podarjaš v tem času.

Gospod, zahvaljujem se ti za vsa čustva, po katerih okušam podarjeno življenje – veselje, navdušenje, mir, tudi nemoč, jezo, žalost, brezbrižnost.

Izročam ti vse to kar čutim.

Hvala za toliko izkušenj, ki jih prinašaš v moje življenje. Toliko lepih srečanj, izmenjanih pogledov, nasmehov, spodbudnih besed.

Hvala tudi za vse preizkušnje, ki mi odpirajo nova obzorja in mi podarjajo novo priložnost za več in boljše. Še posebej hvala, da se lahko učim vedno novih stvari.

Hvala ti tudi za vse trenutke, ko še ne zmorem ljubiti z vsem srcem. Hvala za vse ljudi, ob katerih se mi odpirajo neozdravljene rane. Tako mi konkretno kažeš kje moram še zrasti. Hvala, da sem tudi takrat v tvojem varnem naročju.

Gospod, prosim te, da nam nakloniš več veselja nad tvojimi darovi in blagoslovi. Da bi jih sprejeli z vsem srcem!

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>