Molitev: Gospod, blagoslovi naš dom

Gospod, hvala ti za prijeten dom. Iskrena hvala, da se lahko v njem počutim domače in udobno. Hvala, da imamo toplo vodo, dovolj živil in kuhinjo, v kateri lahko pripravljam hrano. Hvala za toplo posteljo, pa kavč, na katerem lahko zadremljem ali se potopim v dobro knjigo.

Hvala, da imam na voljo dovolj prostora, da lahko telovadim in ustvarjam. Predvsem pa za bivališče, v katerem sem lahko pristna, v njem rastem, se odpiram drugim in svetu.

Gospod, učiš me, da na tem svetu ni nič samoumevno. Vedno bolj imam to živo pred očmi. Gospod, hvala, ker si tukaj z menoj, mojo družino in te vabim, da postaneš še bolj domač pri nas. Daj, da bi lahko vsi čutili tvojo navzočnost, živost in aktivnost med nami.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Dragi Jezus, prosim blagoslovi še enkrat naš dom!

Prosim te za vse ljudje, ki so zaradi kakršnega koli razloga izgubili svoj dom in iščejo varno zavetje. Gospod, pomagaj jim v njihovi stiski in jih pripelji v njihov novi dom. Daj, da se ne bi počutili osamljene in bi našli vedno ljudi, ki bi bili radodarni in sočutni do njih. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja