Molitev v času osamljenosti in bolezni

Gospod, hvala, ker si moj Zdravnik in Odrešitelj. Jezus, hvala, ker me obiskuješ v samoti in napolnjuješ to ločenost od drugih s svojo kraljevsko prisotnostjo.

Hvala, da ravno v času, ki ga preživljam v postelji, najbolj spoznavam Tvoje obličje in Tvojo modrost. Zdaj imam čas zreti v Tebe. Želim si govoriti s Tabo in Te gledati.

Gospod, slavim Te, ker mi daješ novo energijo in obnavljaš moje telo. Daj, da bi bilo moje telo močno in bi lahko spet premagovalo prepreke in zahtevne naloge. Daj, da bi lahko ponovno telovadil in izboljšal moje zdravje tudi s fizično vajo. Res mi je žal, da sem na to prej kar pozabil.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Bog, hvala Ti, ker si mi skozi bolezen dal spoznati kralja Davida, da ga lahko občudujem v njegovi zvestobi Tebi, ko je prihajal predte in Ti pel. Daj, da zopet nahranim moje srce in moj um z njegovo pesmijo, da v meni ustvari prostor za še več Tebe in Tvoje ozdravljenje:

Slávi, moja duša, GOSPODA, vsa moja notranjost njegovo sveto ime. Slávi, moja duša, GOSPODA, ne pozabi nobenega dejanja njega, ki odpušča vso mojo krivdo, ki ozdravlja vse moje bolezni, ki iz jame rešuje moje življenje, ki me krona z dobroto in usmiljenjem, ki moje telo nasičuje z dobrinami; kakor orlu se obnavlja moja mladost.

Psalm 103:1-4

Gospod, hvala, ker si zvest. Hvala, ker si se mi približal in me potolažil.

Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja