Akcija!

Bog dela zdaj! Po Aziji

Avtor

Leto izdaje

2018

Obseg

220

Velikost

140 x 210 mm

Vezava

mehka

ISBN

978-961-94411-0-7

CENA IZDELKA

16.90 11.90

Dostopnost: Na zalogi

Share on facebook
PRIPOROČI IZDELEK PRIJATELJU

Več kot le dober nakup!

Z nakupom boste posredno pomagali ljudem iz samega roba družbe, saj v društvu Operando glavnino sredstev namenjamo prav njim in projektom za lajšanje njihovega težkega življenjskega položaja.

‘Spominjam se nekega dne, ko je bilo v mestu veliko praznovanje. Prišel sem do gospodarice in jo prosil, da mi kupi tradicionalno praznično obleko. Tako se je razjezila, da me je pograbila in me vrgla v vrelo vodo v kuhinjskem koritu. Star sem bil osem let.’

Minaz je to povedal s cmokom v grlu, obotavljaje. Zadrževal je solze. Ena od deklet pri mizi je jokala. V kuhinji je zavladala tišina kot le
malokdaj.

Silva in Nace Volčič sta zakonca, ki sta se leta 2016 odpravila na posebno pot po svetu, od skupnosti do skupnosti, od misijona do misijona, kamorkoli ju bo vodila pot in kjerkoli ju bodo potrebovali.

Prvo leto sta potovala po Evropi, letos pa sta že zaključila enoletno misijonsko potovanje po Aziji, od sluma na Filipinih, Vietnama, misijona v Laosu in na Tajskem, do Burme, misijona v Bangladešu in sirotišnice v Kalkuti. V tej nadvse zanimivi knjigi opisujeta ljudi, ki sta jih srečala in ganljive zgodbe o posameznikih, preko katerih se razodeva Bog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bog dela zdaj! Po Aziji”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo všeč tudi