VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

dav

Srce, počeno od ljubezni

Molitev na podlagi odlomka: Mr 1,11

Stojim pred križem in te povabim, da se ustaviš tudi ti. Ob tem preprostem križu iz kapele na Barki, pripetem na dveh pregrinjalih, in ob zgornjem odlomku iz Markovega evangelija.

Odloži hrup, ki je v tebi v to srce pred teboj. Odprto je prav z namenom, da ga sprejme. Srce, ki je počilo zaradi našega trpljenja in bolečine in je ostalo odprto, da ga vsrka prav zdaj, v tem trenutku.

Lahko mu izročiš ljudi, ki so te prizadeli, ljudi, s katerimi se ne razumeš najbolje. Vanj lahko položiš vse, kar te teži in ti ne dovoli, da bi zadihal s polnimi pljuči.

Odprtost tega srca nam dopušča, da v njem najdemo tisto, kar je dobro za nas in nam da več življenja, več moči, upanja in poguma.

Povej temu srcu, po čem hrepeniš. Povej mu, kaj si želiš. Dopusti mu, da se njegov mir dotakne tvojega srca in se z njim poveže. Tako lahko začutiš kako zelo ljubljen(a) si.

Operando.

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

Aktualna donacija

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikombrezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

1.765€ of 2.000€ raised
Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za revne in brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.765€ of 2.000€ raised

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>