VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

United together

Povezani med seboj

screencapture-operando-org-sl-postani-clan-1458334485281Podobno kot denar, je tudi internet lahko vir dobrega ali vir zla. Sama po sebi nista niti dobra niti slaba, njun predznak je odvisen od tistega, ki ga uporablja.

Spletna stran je tako rekoč središče društva Operando. Glede na to, kako hitro se širi uporaba spleta in kakšno veliko moč povezovanja ima, je to povsem razumljivo.

Prispevki iz poti

Spletna stran je hkrati tudi najbolj primerno mesto, kjer lahko ostaneva v stiku z najinimi najbližjimi, prijatelji, znanci in seveda vsemi drugimi, ki želijo spremljati najino potovanje.

Glavni del spletne strani so prispevki, ki jih bova s Silvo objavljala iz različnih dežel Evrope in izven nje, še posebej iz skupnosti in drugih organizacij, kjer se zavzemajo za najbolj uboge med nami.

Zavezala sva se, da bova vsak teden objavila dva takšna prispevka – iskreno upava, da bova tej zavezi ostala zvesta. Želiva si, da bi bila vsebina besedil ‘živa’ in pristna, da bi odražala prav to, kar izkušava, kar spoznavava in kar živiva.

Kaj Bog dela v svetu?

poverty-wheel-opposite-of-povertyPisala bova o tem, na kakšen način Bog dela v svetu, še posebej v življenjih tistih, ki najbolj potrebujejo pomoč, podporo, spodbudo in tolažbo. S tem želiva na svoj način usmeriti luč na tistega, ki najbolj zavzeto in goreče rešuje človeka, preprosto zato, ker ga ljubi. Pri tem pa uporablja nas ljudi, da sodelujemo z Njim in rastemo v ljubezni do sočloveka in Njega samega.

Spletna stran – skupnost podobno mislečih

Želimo si, da bi spletna stran kmalu postala skupnost ljudi, ki verjamejo in razmišljajo podobno kot mi, torej, da smo poklicani na pot k najbolj ubogim, da smo poklicani pričevati o tem, kaj Bog dela med ljudmi in hkrati poklicani, da na svoj način darujemo za tiste, ki to najbolj potrebujejo.

 

Nace Volčič

DELITE ČLANEK S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

PREBERITE SI TUDI