Ozdravi me, Gospod

Gospod, ti si veličasten in mogočni Bog. Prišel si, da bi nam razkril vso Resnico in dal življenje za vse naše grehe. Da bi lahko uživali tvojo slavo in moč. Že tukaj in sedaj ter vso večnost!

Hvala Ti, Gospod, za to tvojo daritev na križu. Hvala, ker si pošiljal preroke, da bi pripravili pot Tebi, da bi te lahko sprejeli. Hvala ti za vse ljudi, ki prinašajo tvojo sporočilo z ljubeznijo tudi danes.

Hvala ti za Božjo Besedo, ki nas kliče, opominja in bodri, da usmerimo svojo pot k Tebi.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Naj ti dopustimo, da vstopiš v naše srce, ozdraviš naša ušesa, da bi te mogli bolje slišati. Očisti naše oči vse umazanije, v katero zremo vsak dan in prezremo lepoto, ki nam jo ponujaš v naravi in bližnjemu. Odpri naša srca, da ti bomo lahko popolnoma služili in ozdravi naše ohromele roke, da se bodo lahko dotikale vseh, ki to potrebujejo – z objemi, darovi, pozdravi, negovanjem, dvigi s tal, božanjem in igro.

Hvala ti Gospod, da nas kličeš nazaj k resničnemu življenju in svobodi. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja