On ve za načrt, ki ga ima s teboj

On ve za načrt, ki ga ima s tebojVčasih mi je težko moliti, ker vem, da bom morala nekaj spremeniti. To zahteva napor ali pa vsaj željo po spremembi.

Odreči se svojim načrtom in sprejeti božjega je velika pustolovščina.

Vsakokrat, ko sem poslušala Božji glas in sledila Njegovemu načrtu, sem bila bogato nagrajena – z novimi izzivi, svežimi milostmi in čudovitim veseljem.

Vendar sem vedno znova pred odločitvijo, ali slediti Njemu ali pa pasti v skušnjavo, da bi zbežala v svoj mali svet, po mojih predstavah in željah.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Tako je bilo tudi včeraj, ko so mi prišle na misel besede Svetega pisma:

Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori GOSPOD: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje. (Jer 29,11)

ljubeči očeKakšno veselje, da imam Očeta, ki ve, kam me pelje in Njegovo obljubo, da ima zame pripravljene še boljše stvari.

Kadar me preplavi malodušje, razočaranje ali žalost, je to beseda, ki me opogumi, da prisluhnem Gospodu. Vedno me okrepi in spodbudi k novim korakom, me napolni z novo močjo in navdušenjem.

Sedi pred Gospoda in prisluhni, kaj ti ima povedati o tvoji prihodnosti in načrtih zate.

zaupanjeČe nosiš preveč neizrečenega v sebi, mu najprej zaupaj svoje skrbi, predstave ali pričakovanja. Ne boj se izraziti jeze in žalosti.

On bo zmogel prenesti vsa tvoja čustva. To je del načrta, del ozdravljenja in stika z Bogom.

On ni tiran, ampak Oče, ki hrepeni po tebi in te pozna bolje, kot ti poznaš samega sebe.

Zdaj ga lahko iskreno vprašaš po Njegovih načrtih zate.

Zmoliva tole molitev:

Gospod, hvala Ti, ker imaš Ti najboljši in popoln načrt za mene. Želim sprejeti življenje takšno kot mi ga Ti ponujaš. Gospod, izročam Ti svoje življenje. Ti veš, kako zelo nepopoln sem. Pomagaj mi iti preko vseh notranjih preprek, predstav in izzivov, ki nasprotujejo temu, da bi bil poslušen Tebi. Pošlji mi svojega Svetega Duha, da me bo okrepil in mi dal moči, da izpolnim Tvojo voljo. Pošlji mi ljudi, ki me bodo spodbujali na tej poti in okrepi mojo vero in zaupanje Vate z njihovo pomočjo.

Hvala ti, Gospod za vse kar delaš v meni in Te slavim za Tvojo ljubezen in moč! Za Tvoj dar novega življenja in načrta, v katerega vstopam… (Zahvaljuj se Gospodu za vse kar ti pride na misel.)

Gospod, zahvaljujem se Ti za novo upanje, ki si ga prinesel v moje življenje. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

6 Comments

  1. Draga Silva..
    kako lepo si napisala .saj ni kaj dodati…da bi imeli zaupanje, mocno vero, da je Bozji nacrt vedno najboljsi za vsakega izmed nas…da bi mu sledili….In kjer je Oce je Mir….vse dobro na nadaljni poti.

    Hvala za to precudovito molitev….

    Objem tebi,

    Karin

  2. Oh, kako lepo si napisala. pravzaprav imam občutek kot, da so to moje misli, le da jih ne znam izraziti na tak način. Tvojo molitev sem si napisala na papir in jo obesila na steno v kuhinji, kjer mi bo v oporo. Hvala. Mir in dobro Draguška

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja