VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

darilo drugemu

Molitev za večjo odprtost

Molitev ob odlomku 2 Kor 8, 12-15

darilo drugemuPogosto podlegamo malodušju, kar nas vodi v prepričanje, da nismo dovolj vredni, imamo premalo ali pa stvari ne znamo dovolj dobro narediti. In vendarle je to velika laž, ki nas lahko oropa lepih izkušenj in pristne bližine z drugimi!

Zgornja beseda je odlično zdravilo za nov pogled na našo naravnanost in odprtost do drugega. Ob njej lahko odkrijemo nekaj novega, kar se skriva v vsakem izmed nas. S tem nas Bog kliče, da z zaupanjem stopimo k drugemu in v nove okoliščine.

Gospod, želim gledati nase s tvojimi očmi. Pokaži mi, kaj je moje izobilje zdaj v tem trenutku. In pokaži mi osebo, ki jo lahko obdarim s tem, kar imam.

Ti vidiš globlje vame in veš kje sem resnično šibka. Nakloni mi vse tisto, kar mi bo pomagalo preseči mojo sebičnost, neiskrenost, zagrenjenost in vse druge pomanjkljivosti. Zaupam ti, da boš to storil na najbolj ljubeč način, čeprav ne bi bilo po moji željah in predstavah.

Gospod, hvala ker me učiš tvoje odprtosti in mi podarjaš bisere iz tvojega neizmernega bogastva.

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>