VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

molitev za Nino

Molitev za Nino

molitev za NinoTokrat vas vabim, da molimo skupaj za hčerko naše redne bralke Jolande, ki je v življenjski nevarnosti.

Danes ti v tej molitvi izročam najstnico Nino, ki je zelo poškodavana. Verjamem Gospod, da si ti ob njej in želiš, da ozdravi. Zahvaljujem se ti za vse trenutke njenega življenja in vsa njena hrepenenja.

Gospod, ti poznaš njene rane – fizične, duševne in duhovne. Ti jo ljubiš z vsem srcem in z vso močjo. Zaceli njene rane in odstrani iz njenega srca vso nemoč, vso bolečino, ves obup, vse tisto, kar ji onemogoča, da bi sprejela svoje življenje z veseljem in mladostno energijo.

Gospod dotakni se njenega srca, da bo z njim lahko spet okušala veselje in darove, ki si jih namenil njej. Odpri njeno srce, da bo slišala tvoj glas, ti sledila in nikoli več dvomila, da je njeno življenje napaka. Daj, da bo postala prinašalka tvojega veselja drugim.

V teh trenutkih preizkušnje te prosim, da daš moči tudi njenim domačim in prijateljem.

Usliši našo molitev Gospod, saj si rekel, naj molimo z vero, v Tvojem imenu, in boš to storil. Amen.

Delite molitev tudi z drugimi, da doseže čim več ljudi.

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>