VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

Molitev za Anno

Molitev za malo Anno in njeno družino

Franca, moja dobra prijateljica iz Italije, je poslala prošnjo za molitev.

Gre za mlado družino, ki se je znašla v stiski. Njihova dvoinpolletna hčerka Anna je namreč zbolela v predelu trebuha, v bezgavki pa ima tkivo, ki utegne biti zelo nevarno. Mama Elena bo v prihajajočih dneh rodila tretjega otroka, fantka Mattea. Prosijo nas za molitev, da bi vsi imeli moč v tem času preizkušnje.

Vabim vas, da se nanje spomnite večkrat z molitvijo k Sveti družini:

Sveta Marija, sveti Jožef in Jezus, izročamo vam to družino. Prosite zanjo.

Gospod, ti si prišel na svet kot dojenček in si bil popolnoma odvisen od drugih. Prosimo Te, da Anno ozdraviš in ji daš novo in polno življenje. Okrepi in potolaži jo v času preiskav; osebju, ki skrbi zanjo pa daj veliko ljubezni in moči, da ji bodo lahko najbolje pomagali.

Prosimo te, Jezus, da zaščitiš malega Mattea pred vsem, kar bi ogrozilo njegov prihod na svet v veselju in brezskrbnosti. Mami Eleni pa odvzemi vse skrbi in ji nakloni izpoljnjujoč in lep porod, ki se ga bo z veseljem spominjala.

Jožef in Marija, vama ni bilo prizanešeno s skrbmi za Jezusa. Vse sta izročala v Božje roke in pričakovala pomoč iz nebes.

Izprosita globoko vero, nenehno zaupanje v Boga in moč tema staršema. Gospod, Ti pa ju mazili s svetim Duhom, da bosta lahko z mirom in pričakovanjem gledala Tvoje čudeže in verjela v obljubo, ki si jima jo dal ob njuni poroki.

Hvala za vse, ki boste delili to prošnjo za molitev naprej in molili z nami!

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>