Na misijonski poti okrog sveta. Sledite nam!

IZ TRGOVINE

 • Bog dela zdaj - po Juzni Ameriki
 • Pridi, življenje čaka te
 • Akcija! Bog dela zdaj! Po Aziji

  Bog dela zdaj! Po Aziji

  Ocenjeno 0 od 5
  16.90 11.90 Dodaj v košarico
Molitev za znamenje

Molitev: Oče, pošlji mi svoje znamenje

Moj Oče,

Zakaj se tako težko osvobodim strahov, če pa ti praviš, da si ob meni, da me varuješ in da je vsa moja prihodnost v Tvojih rokah?

In zakaj me svet tako hitro lahko prepriča, da stvari lahko naredim sam(a), potem pa se mi vse poruši kot hišica iz kart?

Zakaj ne morem, enkrat za vselej, svoje življenje položiti predte in ti zaupati, da se bo vse izteklo tako kot se mora, ker imaš Ti vedno zadnjo besedo?

Bog, zdaj te prosim za milost in dar zaupanja vate. Zdaj to potrebujem bolj kot kadarkoli prej.

Zdaj te prosim za milost in dar vere vate, ker brez tega živim v zmedi in se utapljam v svojih strahovih.

Prosim te, pošlji mi znamenje, ki me bo še enkrat prepričalo, da si v meni in jaz v Tebi, ki bo še enkrat učvrstilo moj pogled na Tebe in obnovilo zavedanje, da mi svet ne more priti do živega, kadar hodiva skupaj.

Oče, vem, da me ljubiš tudi takrat ko padem. Vem, da si mi blizu tudi takrat ko je moja vera šibka in na preizkušnji. Razpihni oblake in meglo iz mojega srca, da bom to ljubezen in bližino lahko tudi čutil(a).

Amen.

Pomagajte nam, da bomo storili še več

V društvu Operando delujemo zavzeti prostovoljci, ki nam ni vseeno za družbo v kateri živimo. Revščina, lakota in beda so neopravičljivi. Verjamemo, da je naš svet lahko lepši in boljši. Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti.

9.528€ od 10.000€ zbranih
Donacija za društvo Operando

Donacija društvu Operando

9.528€ od 10.000€ zbranih

V društvu Operando delujemo zavzeti prostovoljci, ki nam ni vseeno za družbo v kateri živimo. Revščina, lakota in beda so neopravičljivi. Verjamemo, da je naš svet lahko lepši in boljši. Po svojeh močeh želimo k temu prispevati.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe.

Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Spletna stran in vse kar vam nudimo brezplačno, v resnici stane.

Tudi pot, ki jo Silva in Nace Volčič potujeta po svetu, kjer prostovoljno pomagata v skupnostih in misijonih, ni najcenejša. Stroški njunega prevoza na misijone plačujemo iz računa društva Operando, ki pa je odvisen od donatorjev, sponzorjev, podpornikov in vseh drugih, ki želijo prispevati svoj del pri našem poslanstvu.

Vaš dar za Operando torej ni dar za koristi članov in prostovoljcev, pač pa se v celoti nameni za razvijanje novih projektov, za poplačilo rednih stroškov: vzdrževanje spletne strani, računovodstvo in stroškov poti naših prostovoljcev.

Vemo, da tudi vam ni vseeno. Zato vas spodbujamo, da podprete naše delo in nam omogočite, da se še naprej prizadevamo za socialno najšibkejše v naši družbi.

Pozor! Ko z vašimi donacijami presežete znesek 200 € (za ta namen ali katerega drugega), vam bomo podarili knjigo Bog dela zdaj! Po Aziji, ki sta jo napisala Silva in Nace Volčič iz njune misijonske poti čez Filipine, Vietnam, Laos, Tajsko, Mjanmar, Bangladeš in Indijo)

Spodaj lahko izberete med tremi vrstami plačila: preko položnice, preko kreditne kartice ali preko Paypala. Po uspešni transakciji preko Paypala ne pozabite klikniti povezave 'Back to website' (nazaj na stran), sicer se transakcija ne bo zaključila, donacija pa ne bo poslana.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 20,00€ One Time

2 misli na prispevek “Molitev: Oče, pošlji mi svoje znamenje”

 1. Hvala za to zavedanje sedaj, da sem v redu, da je zame vse urejeno, popolno, moje zdravje in zdravje mojih dragih na psihi in na telesu, da nimam česa skrbet, da nič ni zlomljeno, da so krive poti poravnane. Pred leti, 30 jih bo letos sem bila težko operacijo prestala, prvič in čez dve leti drugič in sem se odtlej smatrala zdravo in tako živela do danes. Hvala za vse. Življenje je lepo. In lepo ga je živet. Tako mi je rekla misijonarka, ki sem jo pred kratkih srečala, ki je bila 50 let v Afriki in ji pritrjujem.

 2. Erna Vehar Štucin

  Gospod, Ti me osvobajaš strahu. ki ga že dalj časa nosi v sebi. Pošiljaš mi znamenja, da po tvoji veri živim.Kako zelo te je moralo biti strah v tvojem težkem boju. Bojeval si se na različne načine. Ostal si zvest svojemj Očetu. Po njem si vse strahove premagal.

Napišite svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PREBERITE SI TUDI

KDO SMO

Zakonca Silva in Nace Volčič sta se 31. marca 2016 odpravila po svetu, od skupnosti do skupnosti, od misijona do misijona, povsod tja, kjer se dobri in iskreni ljudje po najboljših močeh trudijo delati za najbolj uboge med nami – zapostavljene, prezrte in odrinjene. Več >>

ZADNJI PRISPEVKI

Meditacija za ženske: 'Kako lepa si, moja draga!'

Meditacija za ženske: ‘Kako lepa si, moja draga!’

Meditacija zate, ki v teh dneh daješ vse od sebe, da bi bil tvoj dom čist in prijeten. Zate, ki …

Preberi →
Osebne težave, depresija, anksiozna motnja

Bo kriza zamajala ali okrepila vaš partnerski odnos?

To je ena najlepših besed, ki v človeku izzove močna občutja in hrepenenje. Spomni nas na obljubo po povezanosti v …

Preberi →
Ko ti spodnese tla pod nogami

Ko ti spodnese tla pod nogami

Danes sem na sprehodu po gozdu grdo padla. Pod plastjo listja so se skrivala mokra tla in kar naenkrat me …

Preberi →
Kako v času izolacije preživeti kvaliteten čas z otrokom

Kako v času izolacije preživeti kvaliteten čas z otrokom

Družina naj bi bila za mnoge temelj varnosti, sprostitve in ugodja. Prostor, kjer naj bi lahko vsak član družine izrazil …

Preberi →
Kako preživeti v času krize

Kako preživeti v času krize

Vsakdo se zagotovo vsaj enkrat v življenju znajde v kriznem obdobju. Pa naj bo to izguba službe, ločitev, diagnoza hujše …

Preberi →

Meditacija: Lahko hodiš po vodi, a le z zaupanjem!

Takoj je primoral učence, da so šli v čoln in se peljali pred njim na drugo stran; sam naj bi …

Preberi →