Molitev, ko je pred nami naporen dan

Vsi aktivni ljudje imamo opravka z dolgimi seznami v naših rokovnikih in mnogimi nalogami, ki jih je potrebno opraviti. Tale molitev vam lahko pomaga odložiti vaše dnevne obveznosti pred Gospoda in ga povabiti v vaš delovni dan.

Gospod,

to jutro pred tabo odpiram moje srce pa tudi rokovnik z nalogami in srečanji, ki jih moram opraviti v tem dnevu.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Jezus, prosim te, daj mi osredotočenost in notranji mir, da opravim uspešno z vsemi delovnimi obveznostmi, ki so zapisane na mojem seznamu.

Ti veš, da se mi zdijo nekatere od njih zahtevne ali so mi celo neprijetne. Gospod, hočem jih dokončati s Tvojo pomočjo, okrepi mojo voljo.

Sveti Duh želim se prepustiti tebi, da me boš lahko navdihoval skozi delo. Prav nikoli te ne želim izpustiti iz mojega ustvarjalnega procesa.

Jezus, odvzemi mi vso zaskrbljenost, naglico, površnost in pomanjkanje zanimanja. Kot Psalmist želim spoznati, kar mi želiš razkriti skozi moje delo:


Svoje poti, GOSPOD, mi daj spoznati, svojih steza me úči. Vodi me v svoji resnici in me úči, saj si ti Bog moje rešitve; vate upam ves dan.

Psalm 25:4-5

Gospod, hočem sprejeti vse darove in spoznanja, ki mi jih boš ponudil, da bom lahko izpeljala ta dan po tvojem načrtu. Daj, da mi ne bo zmanjkalo zaupanja vate kljub mojim šibkostim, pomanjkljivostih drugih ali kritikam, ki jih bom deležna. Izkaži v moji nemoči in negotovosti, svojo moč.


Gospod, ti poznaš vsakega izmed ljudi, s katerim bom danes govorila ali se z njim srečala. Blagoslovi vse in daj, da bi imela vselej prave in ljubeče besede za njih.

Gospod, daj, da bom poskrbela tudi za moje počutje in zdravje. Opomni me na hrano, gibanje in sprostitev.

Gospod, daj, da bom lahko zvečer legla k počitku z občutkom veselja in hvaležnosti za ta uspešen dan, ki sem ga preživela s Teboj. Amen.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja