VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

sowing

Gospod, zasejal si svoja semena

Gospodova je rešitev, nad tvojim ljudstvom naj bo tvoj blagoslov! (Ps 3,9 )

Maria se igra s papeževim križemGospod, ti si Rešitelj in vstopaš v vsako okoliščino. Še posebej tja, kjer je to najbolj potrebno. Si čudovit Ustvarjalec – tisti, ki je  iz nič ustvaril vse kar biva. Popolno. V tvojih rokah je ves čas. Vse narediš prav in pravočasno. Občudujem tvojo modrost in tvojo pravičnost. Veselim se tvojih blagoslovov in darov.

Gospod, hvala, da lahko z Nacetom okušava Barko, tvojo stvaritev. Hvala ti za vse asistente in prostovoljce, ki pomagajo graditi skupnost s temi fanti in dekleti. Hvala ti za neponovljivo unikatnost in osebnosti, s katerimi si jih obdaril. Hvala, da nas tako intenzivno učiš po teh ‘najmanjših’ bratih in sestrah.

Ti poznaš vse njihove potrebe, težave, izzive in šibkosti. Poznaš vse njihove darove, danosti in prednosti. Pomagaj tudi nam odkrivati njihov zaklad. Da ga bomo lahko skupaj z njimi razkrivali svetu, ki je tega tako zelo potreben.

Prosim te za nove, zveste, srčne asistente in prostovoljce, ki bi bili pripravljeni darovati svoj čas in živeti skupaj z njimi.

[bctt tweet=”Gospodova je rešitev, nad tvojim ljudstvom naj bo tvoj blagoslov! (Ps 3,9 )” username=”@operandosociety”]

Še posebej pa te prosim za tiste stvari, ki so v skupnosti Il Chicco najbolj potrebne – materialne, duhovne in čustvene dobrine. Obilno jih obdari, da bodo čutili tvojo živo prisotnost in te bodo slavili z vsem srcem. Amen.

DELITE TO OBJAVO S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

Misijonarke skupnosti ‘El Camino’ služijo brezdomcem, zapornikom in najrevnejšim družinam v mestu Santa Cruz v Boliviji. Pomagajmo jim. Kliknite modri gumb ‘Darujte zdaj’ za več informacij.

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

Pomagajmo misijonarkam v Boliviji do božičnega praznovanja za brezdomce

1.290€ od 2.000€ zbranih

Sestre iz skupnosti El Camino v Boliviji služijo odrinjenim ljudem v mestu Santa Cruz; zasužnjenim prostitutkam, odvisnim mladostnikom, brezdomnim otrokom in odraslim, ki živijo na ulicah, v kanalih, pod mostovi, na pločnikih, v razmerah, ki si jih resnično težko predstavljamo.

V tej dobrodelni akciji zbiramo denar, da bodo sestre lahko za vse te ljudi organizirale božično praznovanje, nakupile skromna darila zanje (nova oblačila in druge osnovne potrebščine, igrače in šolske pripomočke za otroke), in jim pripravile božično pojedino.

Pomagajmo in omogočimo ljudem iz skrajnega roba družbe, da bodo tudi oni doživeli Božič kot pritiče vsakemu človeku. Dostojno!

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
This is a secure SSL encrypted payment.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 10,00€

ZADNJE MOLITVE IN MEDITACIJE

Bodi ob vzglavju trpečih

Marija, Jezusova mati, dobro pozna trpljenje človeka. Tudi sama ga je izkusila, še najgloblje takrat, ko je pod križem nemočno gledala trpečega in umirajočega sina.

Preberi >>

Naj živim z nasmehom

Gospod, toliko jih je trpečih v današnjem svetu in tako malo teh, ki vedo pozabiti na bolečino. Želim biti Svetloba, ki odseva iz tvoje Luči

Preberi >>