Človek se ne spreobrne zaradi besed, ampak zaradi Ljubezni

Če želiš, da bi se ljudje okoli tebe spreobrnili, potem jih ljubi. Več kot besede jim bo o Bogu povedala tvoja ljubezen.

ZAČNITE VAŠ DAN Z BOGOM

Vpišite se in vsak dan boste prejeli obljubo iz Svetega pisma – BREZPLAČNO!

.

Morda poznaš bolečino ob tem, ko drugi ne želijo slišati in sprejeti veselega oznanila o Božji ljubezni. To je del tvoje poti, je bolečina, ki lahko postane rodovitna. To so lahko polja, kjer rasteta tvoja ponižnost in potrpežljivost. Je najboljši način, da rasteš v ljubezni. Da ljubiš, tudi če ne vidiš rezultatov.

Če misliš, da se mora nekdo še posebno spreobrniti, potem ga ljubi s še večjo ljubeznijo. Če mu želiš povedati, kako veliko dostojanstvo ima kot Božji otrok, potem ga spoštuj. Če bi mu rad govoril o usmiljenem Bogu, bodi z njim usmiljen in prizanesljiv. Če bi ga rad spodbudil, da se vrne k Očetu, ki mu odpušča, potem mu odpuščaj najprej ti sam. Najtežje bo sprejel sporočilo o Bogu nekdo, ki v svoji okolici ni izkusil ljubezni. Če mu želiš približati Boga, potem ga ljubi. Bog je ljubezen.

Prihajaj k Bogu, dopusti mu, da ti podari izkušnjo svoje ljubezni. Šele ko boš prežet z Njegovo lučjo, boš lahko svetil drugim. Takrat mnogokrat niti ne bo treba besed. Če boš v sebi nosil obilje Božjega miru, če boš dobrohoten in v srcu vesel kristjan, bodo ljudje sami prihajali k tebi. Želeli bodo priti k luči, ki bo žarela v tebi.

Včasih bi radi drugim oznanjali, a si ne vzamemo časa za molitev, ampak ta čas namenjamo zgolj oznanjevanju, govorjenju o Bogu. Takrat so naše besede prazne in ne morejo nagovoriti. Posvečaj svoj čas temu, da napolniš svojo dušo pri izviru žive vode.

MOLITEV

Ljudem sem govoril o Tebi, Gospod. Niso želeli slišati Tvojega oznanila. Mislil sem, da zavračajo mene, na koncu pa sem se zavedel, da zavračajo Tebe. Pomislil sem, kako pogosto moraš biti zavrnjen Ti, ki si sama ljubezen. Takrat sem si zaželel le to, da bi Te mogel še bolj ljubiti. Obljubil sem si, da bom storil vse, kar je v moji moči, da Ti služim. Gledal sem Te in opazil, da daješ prav vsem, tudi tistim, ki Te zavračajo. Vem, da stvari ne morem storiti bolje, kot jih delaš Ti. Zato te poskušam v vsem posnemati. Ljubiti hočem vse, še posebno pa tiste, ki nočejo slišati zate. Če je to način, na katerega jim bom govoril o Tebi, ga hočem z vso silovitostjo živeti. Zdaj sem tu, pred Teboj, da napolnim svoje srce s Tvojo ljubeznijo. Nato bom to ljubezen ponesel v svet, da začuti lakoto in žejo po Tebi, ki si žarišče ljubezni. Želim, da se vsi ljudje vrnejo k Tebi.

Vam je všeč, kar delamo? Podprite nas.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe. Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Kliknite spodnji gumb in si preberite več.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice
Varen način plačila preko SSL enkripcije.

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 100,00€ One Time

One Comment

  1. Brez izkušnje ljubezni, božjega dotika, v našem življenju ne moremo biti priče drugim za to ljubezen zastonjsko in pravo, resnično dobroto, lepoto in resnico. Ta je samo ena, zato je tako prvinska in ena sama prava.
    Danes to še bolje vemo, ko nas kaj je resnično v svetu zelo medejo, ta beseda je razrahljana – prirejena, ko je resnica globok ponaredek. Mediji delujejo še na čustva in potem ne vemo kaj je končno še res. Ampak to je tako težko vedet, ker tako manipulirajo v medijih, da več ne vemo, če nismo priklopljeni na prvinsko Resnico, Pot in Življenje, je tako?

    Dokler ne bom vedela, kdo sem, kaj si želim, lahko vsi manipulirajo z mano in mojo resnico. Ko pa to vem, ko sem priklopljena na svoje središče, ko živim in delam iz tega središča, pa Luč resnice posije v materialno in duhovno temo, ki me obdaja in ni več toliko bojazni, da bi tudi drugi ne spregledali tega. Luč prežene še tako trdo temo. Temo ne moreš preganjat drugače kot da si sam luč.
    Pojdimo preganjat duhovno temo tega sveta, kamor so potrebe, kamor nas postavi življenje….in naj bo zato učinkovito, ker bomo ostali v RESNICI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja