Bog dela zdaj - Po Južni Ameriki

Avtor

Leto izdaje

Obseg

Velikost

140 x 210 mm

Vezava

ISBN

978-961-94411-1-4

CENA IZDELKA

16.90

Dostopnost: Na zalogi

Share on facebook
PRIPOROČI IZDELEK PRIJATELJU

Več kot le dober nakup!

Z nakupom boste posredno pomagali ljudem iz samega roba družbe, saj v društvu Operando glavnino sredstev namenjamo prav njim in projektom za lajšanje njihovega težkega življenjskega položaja.

“Naenkrat je počilo. Enkrat. Dvakrat. Trikrat. Štirikrat. Ko je odjeknilo četrtič in ko sva iz najine sobe v prvem nadstropju slišala vpitje na trgu, ljudi, ki so panično kričali in bežali po peščeni cesti mimo misijona, sva vedela, da tokrat to niso bile petarde, kot denimo pred nekaj dnevi, ko so mladi še »kurili« svoje pirotehnične zaloge. Hitro sva zagrnila zavese in ugasnila luč, saj nisva vedela, kaj točno se dogaja, le to, da zunaj vlada panika in da se bo streljanje morda še nadaljevalo. Potem sva odšla iz sobe na balkon, ki nudi odličen pogled na trg. Ob ograji je stal tudi p. Alvaro. Tiho in resno je zrl na nasprotno ulico ob trgu, v eno od restavracij.”

Silva in Nace Volčič sta zakonca, ki sta se leta 2016 odločila za aktivno karitativno delo v tujini, kjerkoli se bosta pač znašla in ju bodo potrebovali. Ustanovila sta društvo Operando in spletni blog z istim imenom, kjer objavljata svoja doživetja in zgodbe ljudi iz različnih okolij. V tej knjigi opisujeta svoje potovanje po Južni Ameriki, od najrevnejših mest Brazilije, Paragvaja in Bolivije do perujskega amazonskega pragozda med Indijanci in vojnega območja Chocó v Kolumbiji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bog dela zdaj – Po Južni Ameriki”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo všeč tudi