Imate dar za pisanje? Pišite za Operando

Operando.org se je iz preprostega bloga dveh popotnikov razvil v vsebinsko bogat katoliški spletni medij, ki v svojem arhivu hrani več kot 600 zanimivih in bogatih prispevkov.

Ljudi želimo spodbujati, da premagajo svoje strahove, se pustijo voditi svetemu Duhu, tudi če jih vodi v neznano, da aktivno iščejo Boga v svojem vsakdanjem življenju, povsod in vsak čas. 

Bralce spodbujamo, da iščejo svoj Operando – Boga v akciji in postanejo občutljivejši do prezrtih, odrinjenih, ubogih, saj verjamemo, da nas Bog vodi prav k tem ljudem, da bi se z nami srečal – osebno!

Naša vrata so odprta vsem vam, ki želite deliti svoje ideje, misli, premišljevanja, izkušnje, pričevanja in osebne zgodbe z Operandovimi bralci.

Vabimo vse, ki imate izkušnje s pisanjem in objavljanjem ali pa le dar za pisano besedo, tudi če še niste nikoli ničesar javno objavili.

O čem lahko pišete?

Če spremljate objave na naši spletni strani, potem približno že veste, kakšnih tematik in vsebin se lotevamo. Vseeno si lahko še enkrat pogledate Operandove rubrike in pretekle objave in raziščete našo spletno stran.

Vsebina strani je zaenkrat razdeljena na 7 rubrik. Spodaj na kratko, o čem lahko pišete v vsaki od njih.

Če se čutite nagovorjene in želite z našimi bralci deliti delček tega, kar nosite v sebi, potem najprej izpolnite spodnji obrazec in označite, katere teme in rubrike vam najbolj ležijo.

PRIJAVA ZA PISANJE BESEDIL

Ko prejmemo vaš obrazec, vam bomo poslali email s smernicami in navodili.

Rubrike