VSAK DAN ENA BOŽJA OBLJUBA NA VAŠEM EMAILU!

Vpišite svoje podatke in že jutri boste prejeli prvi email s citatom iz Svetega pisma.

United together

Povezani med seboj

screencapture-operando-org-sl-postani-clan-1458334485281Podobno kot denar, je tudi internet lahko vir dobrega ali vir zla. Sama po sebi nista niti dobra niti slaba, njun predznak je odvisen od tistega, ki ga uporablja.

Spletna stran je tako rekoč središče društva Operando. Glede na to, kako hitro se širi uporaba spleta in kakšno veliko moč povezovanja ima, je to povsem razumljivo.

Prispevki iz poti

Spletna stran je hkrati tudi najbolj primerno mesto, kjer lahko ostaneva v stiku z najinimi najbližjimi, prijatelji, znanci in seveda vsemi drugimi, ki želijo spremljati najino potovanje.

Glavni del spletne strani so prispevki, ki jih bova s Silvo objavljala iz različnih dežel Evrope in izven nje, še posebej iz skupnosti in drugih organizacij, kjer se zavzemajo za najbolj uboge med nami.

Zavezala sva se, da bova vsak teden objavila dva takšna prispevka – iskreno upava, da bova tej zavezi ostala zvesta. Želiva si, da bi bila vsebina besedil ‘živa’ in pristna, da bi odražala prav to, kar izkušava, kar spoznavava in kar živiva.

Kaj Bog dela v svetu?

poverty-wheel-opposite-of-povertyPisala bova o tem, na kakšen način Bog dela v svetu, še posebej v življenjih tistih, ki najbolj potrebujejo pomoč, podporo, spodbudo in tolažbo. S tem želiva na svoj način usmeriti luč na tistega, ki najbolj zavzeto in goreče rešuje človeka, preprosto zato, ker ga ljubi. Pri tem pa uporablja nas ljudi, da sodelujemo z Njim in rastemo v ljubezni do sočloveka in Njega samega.

Spletna stran – skupnost podobno mislečih

Želimo si, da bi spletna stran kmalu postala skupnost ljudi, ki verjamejo in razmišljajo podobno kot mi, torej, da smo poklicani na pot k najbolj ubogim, da smo poklicani pričevati o tem, kaj Bog dela med ljudmi in hkrati poklicani, da na svoj način darujemo za tiste, ki to najbolj potrebujejo.

 

Nace Volčič

DELITE ČLANEK S PRIJATELJI NA FACEBOOKU 0

AKTUALNA DONACIJA

V društvu Operando delujemo zavzeti prostovoljci, ki nam ni vseeno za družbo v kateri živimo. Revščina, lakota in beda so neopravičljivi. Verjamemo, da je naš svet lahko lepši in boljši. Po svojeh močeh želimo k temu prispevati.

2.923€ od 5.000€ zbranih
Donacija društvu Operando
2.923€ od 5.000€ zbranih

V društvu Operando delujemo zavzeti prostovoljci, ki nam ni vseeno za družbo v kateri živimo. Revščina, lakota in beda so neopravičljivi. Verjamemo, da je naš svet lahko lepši in boljši. Po svojeh močeh želimo k temu prispevati.

Za delo, ki ga opravljamo nismo plačani; osebno plačilo ni vodilo, ki bi nas usmerjalo pri našem poslanstvu za ljudi iz obrobja naše družbe.

Seveda pa brez finančnih sredstev ne bi mogli izvajati naših aktivnosti. Spletna stran in vse kar vam nudimo brezplačno, v resnici stane.

Tudi pot, ki jo Silva in Nace Volčič potujeta po svetu, kjer prostovoljno pomagata v skupnostih in misijonih, ni najcenejša. Stroški njunega prevoza na misijone plačujemo iz računa društva Operando, ki pa je odvisen od donatorjev, sponzorjev, podpornikov in vseh drugih, ki želijo prispevati svoj del pri našem poslanstvu.

Vaš dar za Operando torej ni dar za koristi članov in prostovoljcev, pač pa se v celoti nameni za razvijanje novih projektov, za poplačilo rednih stroškov: vzdrževanje spletne strani, računovodstvo in stroškov poti naših prostovoljcev.

Vemo, da tudi vam ni vseeno. Zato vas spodbujamo, da podprete naše delo in nam omogočite, da se še naprej prizadevamo za socialno najšibkejše v naši družbi.

Spodaj lahko izberete med tremi vrstami plačila: preko položnice, preko kreditne kartice ali preko Paypala. Po uspešni transakciji preko Paypala ne pozabite klikniti povezave 'Back to website' (nazaj na stran), sicer se transakcija ne bo zaključila, donacija pa ne bo poslana.

Izberite način plačila
Osebni podatki

Podatki kreditne kartice

Podatki o plačniku

Skupna donacija: 20,00€

PREBERITE SI TUDI