Molitev za Nino

molitev za NinoTokrat vas vabim, da molimo skupaj za hčerko naše redne bralke Jolande, ki je v življenjski nevarnosti.

Danes ti v tej molitvi izročam najstnico Nino, ki je zelo poškodavana. Verjamem Gospod, da si ti ob njej in želiš, da ozdravi. Zahvaljujem se ti za vse trenutke njenega življenja in vsa njena hrepenenja.

Gospod, ti poznaš njene rane – fizične, duševne in duhovne. Ti jo ljubiš z vsem srcem in z vso močjo. Zaceli njene rane in odstrani iz njenega srca vso nemoč, vso bolečino, ves obup, vse tisto, kar ji onemogoča, da bi sprejela svoje življenje z veseljem in mladostno energijo.

Gospod dotakni se njenega srca, da bo z njim lahko spet okušala veselje in darove, ki si jih namenil njej. Odpri njeno srce, da bo slišala tvoj glas, ti sledila in nikoli več dvomila, da je njeno življenje napaka. Daj, da bo postala prinašalka tvojega veselja drugim.

V teh trenutkih preizkušnje te prosim, da daš moči tudi njenim domačim in prijateljem.

Usliši našo molitev Gospod, saj si rekel, naj molimo z vero, v Tvojem imenu, in boš to storil. Amen.

Delite molitev tudi z drugimi, da doseže čim več ljudi.

Preberite tudi

4 Responses

 1. Jana

  Bog je milostljiv in neskončno dober. V teh trenutkih nas je veliko skupaj, ki molimo, ki upamo in zaupamo Vanj. Naj Gospod res usliši naše srčne želje, da bo Nina ozdravela. Jana

 2. Karin

  V tezkih preizkusnjah smo najblizje Bogu…v bolecini je Bog z nami, on ve kako nam je…z zaupanjem in molitvijo mu predajmo prosnje….pri Bogu ni nic nemogoce…

  objem in pogum mamici Jolandi, in Nini da bi prepoznala klic Zivljenja..

  hvala tebi Silva za lepo molitev

  Karin

 3. Draguška Rupnik

  Hvala, Silva za molitev. Podelila sem jo s prijatelji, da nas bo čim več združenih v molitvi. “Vse zmorem v Njem, ki mi daje moč”. bog naj blagoslavlja vajino delo.

Leave a Reply

>