Gospod, zasejal si svoja semena

Gospodova je rešitev, nad tvojim ljudstvom naj bo tvoj blagoslov! (Ps 3,9 )

Maria se igra s papeževim križemGospod, ti si Rešitelj in vstopaš v vsako okoliščino. Še posebej tja, kjer je to najbolj potrebno. Si čudovit Ustvarjalec – tisti, ki je  iz nič ustvaril vse kar biva. Popolno. V tvojih rokah je ves čas. Vse narediš prav in pravočasno. Občudujem tvojo modrost in tvojo pravičnost. Veselim se tvojih blagoslovov in darov.

Gospod, hvala, da lahko z Nacetom okušava Barko, tvojo stvaritev. Hvala ti za vse asistente in prostovoljce, ki pomagajo graditi skupnost s temi fanti in dekleti. Hvala ti za neponovljivo unikatnost in osebnosti, s katerimi si jih obdaril. Hvala, da nas tako intenzivno učiš po teh ‘najmanjših’ bratih in sestrah.

Ti poznaš vse njihove potrebe, težave, izzive in šibkosti. Poznaš vse njihove darove, danosti in prednosti. Pomagaj tudi nam odkrivati njihov zaklad. Da ga bomo lahko skupaj z njimi razkrivali svetu, ki je tega tako zelo potreben.

Prosim te za nove, zveste, srčne asistente in prostovoljce, ki bi bili pripravljeni darovati svoj čas in živeti skupaj z njimi.

Gospodova je rešitev, nad tvojim ljudstvom naj bo tvoj blagoslov! (Ps 3,9 ) Click To Tweet

Še posebej pa te prosim za tiste stvari, ki so v skupnosti Il Chicco najbolj potrebne – materialne, duhovne in čustvene dobrine. Obilno jih obdari, da bodo čutili tvojo živo prisotnost in te bodo slavili z vsem srcem. Amen.

Preberite tudi

Leave a Reply

>